Let op: de webshop is nog niet in gebruik!

• CD Als een feniks
    € 25, inclusief verzendkosten.

Het Orgelfestivaljaar, ter gelegenheid van het in gebruik nemen van het Van Gruisen-Van Oeckelenorgel in de Oude Kerk te Soest, is op 11 november 2018 afgesloten met de presentatie van de CD, die Gonny van der Maten, vaste bespeler van het nieuwe orgel, afgelopen zomer heeft opgenomen in de Oude Kerk. Deze CD heeft als treffende naam “Als een feniks..” gekregen.

• Boek van Oud naar Historisch
    € 20, inclusief verzendkosten.

In januari 2018 is in de Oude Kerk van Soest het gerestaureerde Van Gruisen/Van Oeckelen-orgelorgel in gebruik genomen. Ter gelegenheid daarvan is dit Gedenkboek uitgegeven. Dit 100 pagina´s dikke boek bevat een groot aantal foto´s van de restauratie, gemaakt door Karel Nelis. Daarnaast staat er een artikel in over de historie van de orgels in de Oude Kerk te Soest en een artikel “Verdwenen uit Harlingen, herboren in Soest” van onze orgeladviseur Dirk Bakker.
    Het boek is vormgegeven en gedrukt door Practicum Print Management, Soest.

• DVD Restaurantie orgel
    €12,50, incl. verzendkosten

Gerard Voogt, penningmeester van het voormalige orgelfonds, heeft de restauratie met zijn camera gevolgd en daar een film van 22 minuten van gemaakt.

Mail ons