Bord Kerk open voor Oude Kerk Soest, mei 2019Betty Roubos

Gratis toegang

Zomer Open

Zomeropenstelling 2019 Oude Kerk Soest

In de periode van 21 juli t/m 1 september 2019 staan de deuren van de Oude Kerk open voor bezoekers. U bent dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom.
Kom meer te weten over het oudste gebouw van Soest, daterend uit 1350. Beleef de stilte, steek een kaarsje aan, bekijk de expositie ‘Doorreis’ van Rein Pol of het in 2017 in de kerk geplaatste historische Van Gruisen-Van Oeckelen orgel. Voor kinderen is er een speurtocht door de kerk beschikbaar. De kerktuin ‘Hof van Lof’ staat volop in bloei en op een aantal woensdagen is het mogelijk de kerktoren te beklimmen of deel te nemen aan een loopmeditatie in het labyrint. Kortom: in de zomer is er van alles te beleven in en om de kerk! U vindt alle activiteiten in onze kalender.

N.B. Op maandagen is de kerk gesloten.

Meepraten?
Draag gerust bij!