Cantor-organist Oude Kerk Soest - Gonny van der Maten

De Oude Kerk Soest

De Oude Kerk Soest

jul 12 2020

Entree € 10,00 (kaarten bij de ingang van de kerk)

Orgelconcert Gonny van der Maten

Op 12 juli wordt het Van Gruisen-Van Oeckelen orgel bespeeld door Gonny van der Maten, cantor-organist van de Oude Kerk en vaste bespeler van het orgel. Tijdens dit concert speelt zij werken van Hugo Distler, Jéhan Alain, Johann Sebastian Bach, Johann Bernard Bach, Johann Pachelbel, Arvo Pärt.
Programma 12 juli

Vanwege de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plekken in de kerk zelf. Daarom wordt het concert live gestreamd via https://kerkdienstgemist.nl/stations/687-De-Oude-Kerk-Soest
De Stichting Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest vraagt luisteraars die via internet het concert volgen, wel om een financiële bijdrage over te maken via NL30 INGB 0009 4453 40 t.n.v. Stichting Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest, onder vermelding van ‘DOK concert 12 juli 2020′. We kunnen op deze manier concerten in de Oude Kerk blijven organiseren. Veel dank alvast!

CV Gonny van der Maten
www.gonnyvandermaten.nl