Organist Berry van Berkum

De Oude Kerk Soest

De Oude Kerk Soest

jun 21 2020

Entree € 10,00 (kaarten bij de ingang van de kerk)

Orgelconcert La Monica in Soest door Berry van Berkum

Op 21 juni wordt het Van Gruisen-Van Oeckelen orgel in de Oude Kerk bespeeld door organist Berry van Berkum.
Berry van Berkum is sinds 2011 organist van de Nicolaïkerk te Utrecht en artistiek adviseur van de Stichting Culturele Evenementen Nicolaïkerk. Sinds 2017 is hij tevens organist van de Dominicanenkerk te Zwolle. Daarnaast is hij sinds 2000 werkzaam als componist.
In de Oude Kerk speelt hij, onder de titel ‘La Monica in Soest’ werken van Bach, Buxtehude, Reger en Matter.
Programma 21 juni

Vanwege de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plekken in de kerk zelf. Daarom wordt het concert live gestreamd via https://kerkdienstgemist.nl/stations/687-De-Oude-Kerk-Soest
De Stichting Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest vraagt luisteraars die via internet het concert volgen, wel om een financiële bijdrage over te maken via NL30 INGB 0009 4453 40 t.n.v. Stichting Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest, onder vermelding van ‘DOK concert 21 juni 2020′. We kunnen op deze manier concerten in de Oude Kerk blijven organiseren. Veel dank alvast!

CV Berry van Berkum
www.berryvanberkum.nl